Telefoon: 0182 372 356 | E-mail: info@brasserieflorijn.nl
Top

Voorgerechten

  • Brood plankje

    4.75

    Geserveerd met 3 soorten smeersels

  • Soep

    4.75

    Tomatensoep

  • Carpaccio van ossenhaas

    10.75

    Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, ui, spekjes en kappertjes

  • Vitello Tonato

    10.75

    Met een crème van tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

  • Gamba’s

    10.75

    Gebakken in tuinkruiden/knoflookolie

  • Duo van vis

    11.75

    Ambachtelijk gerookte zalm en paling

  • Gebakken geitenkaas salade

    10,75

    Met tomaat, komkommer, appel, walnoten, elitehaver en honing

Dagverse maaltijdsalades

  • Salade van gebakken geitenkaas

    10,75

    Met tomaat, komkommer, walnoten, appel, Elitehaver, pijnboompitten en honing

  • Salade van ambachtelijk gerookte zalm

    17.00

    Met rode ui, kappertjes, tomaat, pijnboompitten, komkommer en een dressing van bosuienmayonaise

  • Salade van surf en turf

    17.00

    Met ossenhaaspuntjes, garnalen, rode ui,  tomaat, komkommer, Pijnboompitten en een dressing van ketjap

Visgerechten

  • Tonijnsteak

    25.00

    Gegrilde tonijnsteak bereid met tuinkruidenknoflookolie

  • Gebakken zalmfilet

    21.00

    Geserveerd met gebakken garnalen in knoflookolie en ketjapsaus

  • Slibtongetjes

    23.00

    In roomboter gebakken

Koffie Speciaal

  • Florijn coffee

    4.25

    Wisselende, alcoholvrije, smaak koffie

  • Irish coffee

    7.25

    Jameson

  • Famous coffee

    7.25

    Famous Grouse

  • Spanish coffee

    7.25

    Licor 43

  • French coffee

    7.25

    Cointreau of Grand Marnier

  • Italian coffee

    7.25

    Disaronno Amaretto

  • Mexican coffee

    7.25

    Kahlua en Tequila

  • Jamaican coffee

    7.25

    Tia Maria

  • Klooster coffee

    7.25

    Dom Benedictine

Vleesgerechten

  • Varkenshaasmedaillons

    21.00

    Met serranoham, brie de beaux en honing

  • Kipsaté

    16.00

    Geserveerd met friet, salade en satésaus

  • Spareribs

    16.00

    Geserveerd met knoflooksaus en barbecuesaus

  • Eendenborstfilet

    21.00

    Met een saus van rode port

  • Tournedos van de grill

    25.00

    Geserveerd met pepersaus

  • Lamskoteletjes

    20.00

    Met knoflookolie

Desserts

  • Freddo Florijn

    6.95

    Twee bollen vanille-ijs in een espresso. Geserveerd met Baileys en slagroom

  • Chica Bianco

    5.95

    Drie bollen Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crèma de catalana

    5.95

    Creme brûlée met bitterkoekjes-ijs en slagroom

  • Chocotaartje met warme vulling

    5.95

    Uit de oven, geserveerd met amaretto-ijs en slagroom

  • limoncello

    4,95

    Met een bol citroen-ijs

Warme dranken

  • Koffie

    2.75

  • Cappuccino

    3.25

  • Espresso

    2.75

  • Dubbele espresso

    5.00

  • Smaak koffie (Hazelnoot, Caramel, Tiramisu of Crèmebrûlée)

    4.25

  • Koffie verkeerd

    4.00

  • Latte macchiato

    4.25

  • Thee (diverse smaken)

    2.75

  • Verse munt thee

    3.50

  • Warme chocomel

    3.50

  • Slagroom

    0.50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, mayonaise en salade.
Onze salades worden geserveerd met brood en boter