Verjaardag

Heeft u iets te vieren omdat u binnenkort jarig bent? In alle rust kunt u uw verjaardag vieren bij Brasserie Florijn met uw familie en vrienden en/of kennissen. Voor uw verjaardag of een leuk feest bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds meer mensen vinden hun weg naar ons.

Brasserie Florijn is de perfecte plek voor elke verjaardagsborrel. Door de uitgekiende combinatie van hapjes, drankjes en muziek wordt uw feest bij Brasserie Florijn een onvergetelijke ervaring. Uiteraard kan uw feest ook gecombineerd worden met een heerlijk diner of een uitgebreid en smakelijk buffet. We hebben ruimte voor maximaal 100 personen.

Compleet pakket

Wij kunnen een compleet pakket voor u samen stellen. Wij bieden een gezellige locatie, met grote bar en leuk personeel. Ons personeel staat de gehele dag en/of avond voor u klaar. Wij kunnen ook zorgen voor de muzikale ondersteuning door middel van onze huis-dj. Hierdoor hoeft u als u wilt vrijwel niets te organiseren en zorgen wij voor een onvergetelijk verjaardagsfeest dat u en uw gasten nog lang zal heugen. Uiteraard is elk feest of jubileum maatwerk en daarom bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten, en wij regelen het voor u. Wij stellen altijd uw wensen centraal en gaan elke uitdaging aan.

Dus op zoek naar een gezellige, professionele, betaalbare locatie voor uw verjaardag, dan bent u bij Brasserie Florijn aan het juiste adres.

Voor de mogelijkheden of meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0182-372 356 of mail ons voor een afspraak, info@brasserieflorijn.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruiken maken van ons contactformulier.