Een vergadering op een unieke locatie !

Wilt u een unieke locatie om een vergadering in een andere sfeervolle en informele omgeving plaats te laten vinden? Wij kunnen u een compleet verzorgd arrangement met lunch of diner in onze brasserie aanbieden. De opstelling kunnen wij volledig aan uw wensen aanpassen. Wellicht dat de vergadering tot creativiteit, productiviteit en effectiviteit inspireert.

De inrichting van de brasserie is modern. Het serviceniveau is hoog. Het culinaire niveau is vooruitstrevend en gaat met de tijd van de seizoenen mee.

In de zomermaanden is het terras voor de brasserie een prachtige locatie om in de zon te genieten van een hapje of drankje.

Inspirerende locatie voor een vergadering

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, congres, productpresentatie of evenement nabij gemeente Zuidplas, Gouda, Zoetermeer, Alpen ad Rhijn of Capelle ad IJssel? Brasserie Florijn is centraal gelegen in Midden Nederland op 5 minuten van de A20. Deze gezellige en sfeervolle brasserie is een unieke vergaderlocatie voor een uitstekend georganiseerd evenement, personeelsfeest, vergadering, congres, workshop of seminar.

Welslagen van een zakelijk event

Het welslagen van een zakelijk event wordt bepaald door twee speerpunten:

– de inhoud
– de verpakking.

De inhoud wordt bepaald door de organisatoren van het event. Brasserie Florijn is sterk in het verwezenlijken van een perfecte ‘”verpakking”:
– de accommodatie is af te stemmen op het aantal deelnemers aan het event
– de verzorging van de inwendige mens is er in professionele handen
– de brasserie is gemakkelijk te bereiken – ook per openbaar vervoer en in de nabije omgeving zijn er gratis parkeerplaatsen.

Deze pluspunten maken van Brasserie Florijn de locatie bij uitstek voor:

– zakelijke vergaderingen
– ledenvergaderingen
– afdelingsbesprekingen
– verkoopmeetings
– workshops
– seminars
– cursussen en opleidingen
– fusiebesprekingen
– productpresentaties
– bedrijfspresentaties

Voor de mogelijkheden of meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0182-372 356. Of mail ons voor een afspraak: info@brasserieflorijn.nl