Bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen of bent u zoveel jaar getrouwd en bent u nog opzoek voor uw bruiloft naar een geschikte, professionele en vooral gezellige locatie, dan bent u bij Brasserie Florijn aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete bruiloft met hapjes, drankjes en natuurlijk muziek. Alles is mogelijk en niets is onmogelijk.

De dag van uw leven viert u bij Brasserie Florijn in de gemeente Zuidplas.

Ja, ik wil… Trouwen bij Brasserie Florijn!

Of u nu een groot of intiem feest wenst voor uw mooiste dag of avond, Brasserie Florijn in de Moordrecht (gemeente Zuidplas) maakt het mogelijk! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag of avond aan niets ontbreekt. Van de ceremonie tot een knalfeest.

Een aangeklede lunch, een geanimeerde receptie, een elegant diner en een geweldig feest met dj behoren tot de mogelijkheden. Brasserie Florijn kan tot 100 gasten verwelkomen. Wij staan u bij van A tot Z, helpen u vanaf de eerste opzet totdat uw laatste gast veilig vertrokken is.

Kortom: uw droomdag of -avond is bij Brasserie Florijn in goede handen.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak, wij stellen graag een offerte voor u samen.

Voor de mogelijkheden of meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0182-372 356 of mail ons voor een afspraak, info@brasserieflorijn.nl